Julie Ørnholt Bøtker: Årets Underviser på Humaniora 2015

De studerende på Det Humanistiske Fakultet på Aalborg Universitet har i år valgt Julie Ørnholt Bøtker som Årets Underviser. Julie er tilknyttet Musikterapi, hvor hun har undervist siden 2013 i fag såsom stemmebrug, sammenspil, hørelære og improvisationsfærdigheder. Hun formår at sprede livsglæde, lærdom og inspiration blandt de studerende, lyder det blandt andet som begrundelse for kåringen.

De studerende på musikterapi skriver bl.a. om Julie, at hun er en fantastisk, umiddelbar og uformel underviser, der med sin kreative undervisningsstil fanger alle de studerendes opmærksomhed selv i de mere krævende fag. ”Som studerende føler man sig konsekvent glad, opløftet og inspireret, når man har været til undervisning hos hende, og hun formår at sprede livsglæde, lærdom og inspiration blandt de studerende”, er nogle af skudsmålene.

Udover æren tilfalder der Julie Ørnholt Bøtker 25.000 kr., som uddeles til AAU’s årsfest den 17. april. Hun deltager samtidig i kapløbet om Undervisningsprisen på AAU med mulighed for derved at fordoble pengepræmien.